REGISTRACIJA (RS)

EU YOUTH CINEMA: GREEN DEAL
INOVATIVNI PROGRAM ZA BUDUĆNOST

KLIKNITE OVDE ZA PRISTUP STRIMING PLATFORMI


EU Youth Cinema: Poziva sve nastavnike i njihove učenike da učestvuju u inovativnom zelenom programu za budućnost!

Godišnji obrazovni program zasnovan je na pažljivo odabranoj kolekciji od najmanje 50+ evropskih filmova, praćenih najnovijim didaktičkim materijalima i tematski povezanim diskusijama, radionicama i predavanjima. Svi registrovani nastavnici će odmah dobiti pun pristup evropskim filmovima i didaktičkim materijalima. Ceo program je besplatno dostupan svim registrovanim školskim odeljenjima u 12 zemalja, a delimično i širom sveta.

Proces registracije je veoma jednostavan i traje samo nekoliko minuta. EU Youth Cinema: Green Deal je besplatan zahvaljujući Creative Europe MEDIA i glavnim sponzorima i partnerima: austrijskom Ministarstvu klime (BMK), Vienna Insurance Group, Društvu za kolektivno ostvarivanje prava audiovizuelnih medija VAM i Cineplexx International.

Svi registrovani nastavnici i nadzornici omladinskih grupa će odmah dobiti pun pristup evropskim filmovima i didaktičkim materijalima. Proces registracije je veoma jednostavan i traje samo nekoliko minuta.

Možete nas kontaktirati i putem e-maila: streaming@letsceefilmfestival.com.


Registracija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 4
REGISTRACIJA NA STRIMING PLATFORMU
besplatno i širom zemlje

O projektu

Održiva Evropa je u fokusu inovativnog projekta EU Youth Cinema: Green Deal. On daje važan doprinos razumevanju i poštovanju EU klimatske strategije i pruža međunarodnu platformu za multikulturalni pristup zelenoj agendi. Projekat se nalazi u okviru evropskih dijaloga i potpuno je politički neutralan i demokratski. 

Naša jedinstvena obrazovna ponuda sa fokusom na održivost donosi zelenu agendu mladim građanima svih pozadina kroz filmove i diskusije u bioskopima, kao i inovativnu, višejezičnu striming platformu sa snažnim didaktičkim narativom dostupnu na www.euyc.green. Projekat se posebno bavi mladom publikom o ekološkim izazovima i promoviše zelene navike i zdraviji i održiviji način života.

Svojim radom, mi – zajedno sa nastavnicima i učenicima koji učestvuju – podržavamo razvoj ka ekološki svesnom društvu na visokokvalitetan način.

Pratite nas ovde: