REGISTRACIJA (ME)

EU YOUTH CINEMA: GREEN DEAL
INOVATIVNI PROGRAM ZA BUDUĆNOST

KLIKNITE OVDJE DA BISTE PRISTUPILI STRIMING PLATFORMI


EU Youth Cinema: Green Deal poziva sve crnogorske nastavnike i njihove učenike da učestvuju u inovativnom zelenom programu za budućnost!

Cjelogodišnji obrazovni program zasniva se na pažljivo odabranoj kolekciji od najmanje 50+ evropskih filmova, uz prateće savremene didaktičke materijale i tematski povezane diskusije, radionice i predavanja. Cijeli program je slobodno dostupan svim registrovanim školskim razredima i organizovanim grupama mladih u 12 zemalja, uključujući Crnu Goru.

Cijeli projekat je dostupan besplatno, zahvaljujući Creative Europe MEDIA i glavnim sponzorima: Austrijskom Ministarstvu za klimatske promjene (BMK), Vienna Insurance Group sa lokalnim brendom Wiener Städtische Osiguranje, kao i Cineplexx International Cinema Group kao ekskluzivnom partneru bioskopa u 11 zemalja i trenutno u 33 grada, uključujući Podgoricu.

Svi registrovani nastavnici i supervizori grupa mladih odmah će dobiti pun pristup evropskim filmovima i didaktičkim materijalima. Proces registracije je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko minuta.

Crnogorski projektni partneri su NVO Green Home iz Podgorice i EPEKA Montenegro sa sjedištem u Beranama.

Naš EUYC:GD  tim možete kontaktirati bilo kada putem e-maila:
streaming@youth-cinema.eu.


Registracija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 4
REGISTRACIJA NA STRIMING PLATFORMU
Besplatno i širom zemlje

Pionirski projekat EU Youth Cinema: Green Deal posvećen je održivoj Evropi. Daje važan doprinos poštovanju i razumijevanju EU klimatske strategije i pruža međunarodnu platformu za multikulturalni pristup zelenoj agendi. Smješten je u polju Evropskih dijaloga i stoga je politički apsolutno neutralan i demokratski.

Jedinstvena obrazovna ponuda sa fokusom na održivost donosi zelenu agendu mladim građanima svih porijekla – kroz filmove i diskusije u bioskopima i inovativnu, višejezičnu streaming platformu sa snažnim didaktičkim narativom dostupnim na www.euyc.green. Projekat posebno angažuje mladu publiku na ekološkim izazovima i promoviše zelene navike i zdraviji i održiviji način života.

Sa našim projektom, mi – zajedno sa uključenim nastavnicima i učenicima, podržavamo razvoj ka ekološki svjesnom društvu na visokom nivou.

Molim vas da nas zapratite ovde: