РЕЄСТРАЦІЯ

EU YOUTH CINEMA: GREEN DEAL
ЦЕ ІННОВАЦІЙНА ПРОГРАМА МАЙБУТНЬОГО


EU Youth Cinema: Green Deal запрошує всіх українських вчителів та школярів, а також викладачів та студентів взяти участь в інноваційній освітній програмі для майбутнього!та школярів, а також викладачів та студентів взяти участь в інноваційній освітній програмі для майбутнього!

Цілорічна освітня програма базується на ретельно відібраній колекції із щонайменше 50+ європейських фільмів, що супроводжуються сучасними дидактичними матеріалами та тематичними дискусіями, воркшопами та лекціями. Вся програма є у вільному доступі для всіх зареєстрованих шкільних класів та організованих груп молоді у 12 країнах, включаючи Україну.

Проєкт доступний безкоштовно завдяки Creative Europe MEDIA та головним спонсорам: Міністерству захисту клімату Австрії (ВМК), Віденській страховій групі з місцевими брендами USG, Kniazha та Kniazha Life, а також Cineplexx International. Координатором в Україні є ГО «Інноваційна Генерація» (ІННОГЕН).

Усі зареєстровані українські вчителі, викладачі в Україні та керівники молодіжних груп одразу отримають повний доступ до європейських фільмів та дидактичних матеріалів. Процес реєстрації дуже простий і потребує лише кількох хвилин.

Ви також можете зв’язатися з командою ГО «Інноваційна Генерація», написавши на електронну пошту: innogenua@gmail.com.


Реєстрація

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 4
РЕЄСТРАЦІЯ НА СТРИМІНГОВІЙ ПЛАТФОРМІ
www.euyc.green (безкоштовно)

Проєкт EU Youth Cinema: Green Deal задає тренди та актуалізує питання сталого розвитку Європи. Він робить важливий внесок у прийняття та розуміння кліматичної стратегії ЄС та забезпечує міжнародну платформу для мультикультурного підходу до зеленого порядку денного. Перебуваючи в сфері європейських діалогів, проєкт з політичної точки зору є абсолютно нейтральним та демократичним.

Унікальна освітня пропозиція зі сталим фокусом доносить зелений порядок денний до молодих громадян різного походження – через фільми і дискусії в кінотеатрах, а також на інноваційній багатомовній стримінговій платформ з потужним дидактичним наративом, доступній на сайті www.euyc.green. Проєкт особливо залучає молоду аудиторію до обговорення екологічних викликів та пропагує зелені звички, більш здоровий та більш сталий спосіб життя.

Завдяки нашому проєкту ми разом із залученими вчителями, викладачами, учнями і студентами активно підтримуємо розвиток екологічно свідомого суспільства.

Стежте за нами в соціальних мережах: